Triathlon

Innbydelse til politimesterskap i triathlon
Når: 10. august 2024
Sted: Oslo, sognsvann
Innbydelse

Svømming på Frognerbadet
OPIL Triathlon har inngått avtale med Oslo Kommune om reserverte tider for svømming på Frognerbadet. OPIL har reservert 1 bane i følgende tidsrom:
Uke 26 – tirsdag, kl 13-14
Uke 27-31 – tirsdag, kl. 15-16
Uke 33 – tirsdag 13-14
OPIL ved triathlongruppa sponser opp til 400,- kroner i året per medlem, hvis man kan vise til billett ved Oslo sine kommunale bad, for eksempel Frognerbadet. Selv om vi har reservert 1 bane, må man betale for å komme inn. Ta kontakt med Truls Brunborg om det er noen spørsmål vedr. avtalen.

Trening:

Triathlongruppa har ingen faste treningsøkter, men det blir med jevne mellomrom lagt ut forslag til treningsøkter på gruppas lukkede Facebook-gruppe. Det er gruppens ledere som styrer tilgangen til denne.

Medlemmer:

Gruppen har ca. 70 medlemmer, noen mer aktive enn andre. Gruppen låner ut landeveissykler og våtdrakter av god kvalitet i forskjellige størrelser. Noen av gruppas medlemmer er erfarne triatleter, mens andre er med for første gang.

Aktiviteter:

De senere årene har gruppen hatt ansvaret for å arrangere politimesterskapet i triathlon, som en del av Oslo triatlon den andre helgen i august. I tillegg har gruppen ansvar for gjennomføring av laktattesting, et tilbud for alle OPIL-medlemmer. Laktattesting gjennomføres både på løping og sykling.

Økonomi:

Grupper har stabilt god økonomi og ingen medlemsavgift.

Kontaktperson og leder: Du må være innlogget for å se navn på kontaktperson.

Kontaktskjema