Rytter

Aktiviteter:

Ryttergruppen arrangerer med ujevne mellomrom treninger med ekstern instruktør. Treningene har tidligere blitt avholdt i ride-huset tilhørende Rytterkorpset eller på anlegg utenfor avdelingen.

Konkurranser:

All konkurranse med politihestene foregår på rytternes fritid selv om vi deltar i uniform. Andre som ikke jobber ved Rytterkorpset må evt. disponere egen hest. Alle konkurranser arrangeres i helgene. Det har ikke vært arrangert PM i ridning på svært mange år (om det noen gang har vært arrangert)

Medlemmer:

Ryttergruppen har ca. 26 medlemmer, hvorav ca. 6-7 stk. deltar på stevner.

Utstyr:

Ryttergruppen var så heldig å få tildelt trimmidler i 2018, og kjøpte inn nye hinderstøtter til bruk i sprangridning. Disse er i jevnlig bruk, også på treninger i regi av Rytterkorpset.

Medlemmer som jobber ved Rytterkorpset kan disponere «sin» hest på treninger og stevner i fritiden dersom hesten ikke trengs til tjenstlige formål ved avdelingen.

Ryttergruppen får disponere Rytterkorpsets ride-hus, utebane og hindermateriale når vi arrangerer treninger.

Nivå:

Politihestene deltar i lette klasser i både sprang, dressur og feltritt, dvs. opp til LA dressur og sprang med hinderhøyde opp til 1,10 / 1,20 m. Stevnene er som regel klassifisert som distrikts-stevner, noen ganger landsstevner. I år har vi ikke deltatt i noen lagkonkurranser.

Medlemsavgift:

Ryttergruppa har ingen  medlemsavgift. Det er gratis  å være med.

Kontaktperson og leder: Du må være innlogget for å se navn på kontaktperson.

Kontaktskjema