Bordtennis

Gruppen har spilt i Oslo bedriftsidrettskrets seriesystem i over 40 år

Treninger:

Gruppen har treningstid i gymsalen på politihuset tirsdager

kl 1800-2000. Denne tiden blir også brukt til å avvikle seriekamper.

Kamper og konkurranser:

Gruppa har to herrelag med i bedriftsidrettsserien. Et1 lag i 1 divisjon og et lag i 2 divisjon. I tillegg arrangeres det egne stevner og kretsmesterskap som gruppa deltar i. OPIL Bordtennis har også i mange år dratt til Telemarkslekene i Skien som nå har blitt offisielt NM for bedrifter.

Politimesterskap:

De fire siste årene har det blitt arrangert PM i Bordennis.  To av disse mesterskapene er arrangert av OPIL. Det har deltatt politifolk fra store deler av landet. Opil har ved to anledninger deltatt i Europa mesterskapet for politi med flere deltagere.

Antall medlemmer:

Gruppa består av ca. 14 stk aktive spillere, hvorav 4 er damer som også spiller på herrelagene.

Utstyr:

Gruppa disponerer 5 bordtennisbord, nett, baller og noen rackerter som står i eget rom i gymsalen på politihuset.

Nivå:

OPIL kan skryte av å ha det som kanskje er Norges beste bedriftsidrettslag i bordtennis. Nesten alle spillerne har vært aktive eller er det fortsatt i aktiv serie i regi av Norges bordtennisforbund.  Gruppa har mange gode plasseringer i de stevnene de stiller opp i, men flere av medlemmene holder et noe lavere nivå, og det er plass til både de profesjonelle og amatører i denne godt drevene gruppa.

Dugnader:

Medlemmene har ikke hatt tradisjon for å stille på dugnader, men har på lik linje med andre grupper i OPIL mulighet for dette.

Kontaktperson og leder: Du må være innlogget for å se navn på kontaktperson.

Kontaktskjema