Tennis

Innbydelse til politimesterskap i tennis
Når: 20-21.august 2024
Hvor: Oslo. Bekkelagshøgda Tennisklubb (Jomfrubråveien 28, 1179 Oslo)
Innbydelse

Hei, spiller du tennis, eller har lyst til å prøve? Da har du kommet rett. Tennisgruppa trener på Riksanlegget for tennis på Hasle, høst,  vinter og vår sesong.

Vi har i år fått treningstid på 3 baner fra 1100-1200 på onsdager. Vi har fått en meget dyktig trener og trivelig trener som organiserer og hjelper til med teknikk og taktikk. Han er flink til å veilede på alle nivåer og gir oss alle en følelse av fremgang og mestring. 

Ellers er vi en fin blanding av nybegynnere til noe mer rutinerte spillere. Vi har stort sett vært 7-9 på treningene i høst/vinter, men ønsker oss flere. Særlig ønsker vi damene velkommen.

Vi ønsker at terskelen for å prøve seg skal være lav; har du lyst til å prøve å slå noen slag, er du hjertelig velkommen.  

Vi har en lukket gruppe på «ansiktsboken», som vi ønsker aktive medlemmer til å benytte. Der legges info om neste trening og evt avlyste treninger, der jeg kan ha en viss oversikt over hvem som kommer også.

Det er også ønskelig å komme i kontakt med andre ivrige tennisspillere på denne måten og knytte kontakter og få noen å spille med utenfor disse felles treningene. Vi får også 50 kroner i avslag på prisen om du vil leie timer på Hasle. På dagtid blir det da 175 kr for en time, hvilket er en meget gunstig pris. På kveld (etter kl. 1500, er prisen 350) og det er ofte vanskelig å få time da. Så jobber du turnus, eller av andre årsaker har mulighet på dagtid, er dette å foretrekke.   

Dersom du ikke har racket, bare ta kontakt, så låner jeg deg en.

Håper vi sees.

Kontaktperson og leder: Du må være innlogget for å se navn på kontaktperson og telefonnummer.

Kontaktskjema