Innebandy

 1. Treninger
  Vi har faste treninger i gymsalen på politihuset tirsdager kl. 16-18.
  Dette er treninger som i utgangspunktet er åpent for alle, men i tilfeller hvor det kommer uhensiktsmessig mange, blir vi nødt til å prioritere egne medlemer.

 2. Kamper
  Vi har totalt 3 lag som deltar i bedriftsserie gjennom OBIK. Det er 2 herrelag og et damelag. Vi spiller kamper på kveldstid i Ekeberghallen iht. oppsett fra OBIK.

 3. Politimesterskap
  Vi pleier som regel å stille med 2 lag i politimesterskap. Innebandy PM har tradisjonelt sett blitt avhold sent på høsten. De siste årene har det kun blitt satt opp en mix-klasse. Dette gir god utveksling mellom de ulike lagene vi har.


PS: Man må være ansatt i Politietaten og medlem av OPIL for å kunne delta på PM. 

·         Antall medlemmer:
Vi er i overkant av 30 medlemmer i gruppen fordelt på de 3 ulike lagene. Dette er ikke for mange da de aller fleste jobber turnus og det derfor er vanskelig å få alle til å stille samtidig.

·         Utstyr:
Vi har noen lånekøller som man kan få låne hvis ønskelig. De aller fleste som er med over tid har imidlertid kjøpt egne køller, da det ofte er ønskelig med noe individuell tilpasning. OPIL for 20% rabatt på Bandysport og har gode avtaler med flere andre sportsbutikker.

·         Nivå
Her er det muligheter for de fleste nivåer. Vi er en blanding av spillere som har spilt aktivt, noen har drevet med hockey og noen syntes bare innebandy er gøy.

·         Dugnader/Medlemsavgift:
Grunnet relativt store utgifter i forbindelse med seriespill og dommeravgifter har gruppen en medlemsavgift på 1200,- pr sesong.
Det er halv pris for studenter.

Denne kan også betales ved å gå dugnad for OPIL. OPIL har faste dugnadsoppdrag på alle VIF-kamper på Intility stadion samt landskamper på Ullevål og konsertarrangement.
Rollen på disse arrangementene er ikke i kraft av å være politi og det er ikke uniformert på noen måte.

Kontaktperson og leder: Du må være innlogget for å se navn på kontaktperson.

Kontaktskjema