Sykkel

Aktiviteter:

På vinteren er det lite aktivitet, men i sommersesongen samarbeider gruppa med  Triathlon. De to gruppene har sammen laget en planer for å arrangere et uoffisielt PM i Zwift i løpet av 2020/2021. Zwift er en virituell verden hvor du kan sykle ritt og trening på rulla di hjemme i stua. Dette er et glimrende substitutt til sykling ute og er vel så nære en kommer vanlig sykling. Dette er artig og gir en veldig god treningseffekt.

Gruppa forsøker å samle seg i forbindelse med deltakelse på ulike sykkelritt. Det har tidligere vært gjennomført felles treninger, men for tiden er det ingen som tar initiativ til dette. Potensialet er i utgangspunktet svært godt, da Oslo politidistrikt har svært mange habile syklister, både landevei og offroad. Disse prioriterer å sykle for andre klubber eller stiller som individuelle utøvere i ritt som f.eks Birken, Den Store Styrkeprøven eller Enebakk rundt.

Gjennom OPIL kan du få kjøpt klubbens sykkel tøy. Dette er produsert av Trimtex og er av svært god kvalitet.

Politimesterskap:

OPIL sykkelgruppe har flere ganger vært med på å arrangere PM i sykling, og stiller med deltakere de årene dette blir arrangert andre steder.

Økonomi:

Gruppa har solid økonomi og har ingen medlemskontingent.

Kontaktperson og leder: Du må være innlogget for å se navn på kontaktperson.

Kontaktskjema