Rinkbandy

OPIL RINKBANDY

Rinkbandy, hva er egentlig det!

Rinkbandy er en kombinasjon av bandy og ishockey som forgår på en ishockey bane. Men bruker ball istedenfor puck og det er ikke lov med taklinger. Køllen er mindre/lavere en enn hockey kølle. Har du skøyter kan du spille rinkbandy.

Av utstyr krever det ikke mye. Vi har egen materialforvalter som kan bistå med noe utstyr og hjelpe deg med å finne ut hva annet du trenger.

Rinkbandy er for både kvinner og menn.

Treninger:

For tiden trener vi på Furuset arene. Her trener vi fredager mellom kl. 1100 og 1200. For å få oversikt over hvor mange som kommer på treninger bruker vi Spond. Her får man melding om treninger og kamper.

Når det gjelder Rinkbandy kamper forgår disse på Jordal eller Gryneløkka. Kampene forgår i ukedagene og på kveldstid.

Rinkbandy gruppa har ca. 30 medlemmer og nivået er svært variabelt og alle får utbytte av treningene og har det gøy på is.

Medlemsavgift og kostnader:

Å trene på Furuset er ikke gratis, ei heller å ha lag påmeldt i serien. Gruppa har derfor en medlemsavgift på kr 1200,-. Denne dekker treninger og kamper gjennom hele sesongen.

Dugnader:

For å få bedre økonomi i gruppa, og til den enkelte medlem, har vi mulighet for å gå dugnader. Dugnadene er på Intility arene, VIF kamper, og på Ullevål, landskamper og konserter. Rinkbandy gruppa er en av de gruppene som går mest dugnader i løpet av året. Her kan du gå inn medlemsavgiften i form av dugnader.

Rinkbandy gruppa har en sosial profil.

Annet hvert år reiser vi på tur. Denne går til det stort sett til utlandet og her har alle muligheter for å være med. De årene vi ikke reiser på tur har vi en oppstarts fest før sesongen starter.

Turen kan bli gratis hvis du nok dugnader. Går du dugnader for kr 3000,- per år er turen betalt. Skal du bare trene og spille kamper er kostnaden kr 1200,- per år.

Kontaktperson og leder: Du må være innlogget for å se navn på kontaktperson.

Kontaktskjema